Sastāvdaļas 4 porcijām
- 120 g ciabattas
- 140 ml auksti spiestas olīveļļas
- 1 sarkanais sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 20 ml balzametiķa
- sāls, pipari
- 7 ķiršu tomāti
- 100 g Deluxe bifeļu piena mozzarella
- baziliks
Pagatavošana
- Ciabattu saplēš gabalos, apslaka ar 80 ml olīveļļas un pannā apgrauzdē zeltaini brūnu.
- Smalki sagriež sīpolu un ķiploku un pievieno tiem 60 ml olīveļļas, balzametiķi, sāli un piparus, lai pagatavotu salātu mērci.
- Pārgriež uz pusēm ķiršu tomātus, saplēš gabalos bifeļu piena mozzarella sieru. Sakapā baziliku.
- Visas sastāvdaļas pa kārtām liek glāzē un apslaka ar pagatavoto salātu mērci.