Panzanella

 Sastāvdaļas 4 porcijām

  • 120 g ciabattas
  • 140 ml auksti spiestas olīveļļas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 20 ml balzametiķa
  • sāls, pipari
  • 7 ķiršu tomāti
  • 100 g Deluxe bifeļu piena mozzarella
  • baziliks

Pagatavošana

  1. Ciabattu saplēš gabalos, apslaka ar 80 ml olīveļļas un pannā apgrauzdē zeltaini brūnu.
  2. Smalki sagriež sīpolu un ķiploku un pievieno tiem 60 ml olīveļļas, balzametiķi, sāli un piparus, lai pagatavotu salātu mērci.
  3. Pārgriež uz pusēm ķiršu tomātus, saplēš gabalos bifeļu piena mozzarella sieru. Sakapā baziliku.
  4. Visas sastāvdaļas pa kārtām liek glāzē un apslaka ar pagatavoto salātu mērci.