Antipastas uzkoda

Sastāvdaļas 4 porcijām

  • 20 šampinjonu
  • 1 cukīni
  • 3 burkāni
  • 50 ml medus
  • burbona viskija
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • 4 ĒK olīveļļas
  • Rozmarīns
  • 2 ĒK balzametiķa
  • 1 paciņa Deluxe salami
  • 4 Deluxe bifeļu piena siers Burrata
  • 1 paciņa žāvēta Itālijasn šķiņķa Deluxe
  • 1 rozmarīna olīvmaize

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Notīra šampinjonus. Cukīni nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež šķēlītēs. Nomazgā un sagriež salmiņos burkānus, smalki sakapā ķiploku.
  2. Dārzeņus sajauc ar ķiplokiem, sāli, olīveļļu, viskiju un kapātu rozmarīnu un vienmērīgi sadala cepamajā plātī. Apcep cepeškrāsnī apm. 12 minūtes, ļauj atdzist un apslaka ar balzametiķi.
  3. Salami, Burrata sieru un Itālijas šķiņķi izvieto traukā kopā ar dārzeņiem. Pasniedz kopā ar šķēlēs sagrieztu rozmarīna olīvmaizi.