Sastāvdaļas 4 porcijām
- 20 šampinjonu
- 1 cukīni
- 3 burkāni
- 50 ml medus
- burbona viskija
- 2 ķiploka daiviņas
- Sāls
- 4 ĒK olīveļļas
- Rozmarīns
- 2 ĒK balzametiķa
- 1 paciņa Deluxe salami
- 4 Deluxe bifeļu piena siers Burrata
- 1 paciņa žāvēta Itālijasn šķiņķa Deluxe
- 1 rozmarīna olīvmaize
Pagatavošana
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Notīra šampinjonus. Cukīni nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež šķēlītēs. Nomazgā un sagriež salmiņos burkānus, smalki sakapā ķiploku.
- Dārzeņus sajauc ar ķiplokiem, sāli, olīveļļu, viskiju un kapātu rozmarīnu un vienmērīgi sadala cepamajā plātī. Apcep cepeškrāsnī apm. 12 minūtes, ļauj atdzist un apslaka ar balzametiķi.
- Salami, Burrata sieru un Itālijas šķiņķi izvieto traukā kopā ar dārzeņiem. Pasniedz kopā ar šķēlēs sagrieztu rozmarīna olīvmaizi.