Tiramisu

Sastāvdaļas

  • 4 sarkanie apelsīni
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 1 granātābols
  • 500 g Deluxe Tiramisu
  • 1 zariņš/saišķītis piparmētru
  • 150 g Deluxe pistāciju
  • Piena šokolādē

Pagatavošana

  1. Nomizo sarkanos apelsīnus un sagriež tos daiviņās. Procesā iztecējušo sulu samaisa ar pūdercukuru un citronu sulu bļodā.
  2. Granātābolu sagriež uz pusēm un dziļā bļodā ar karoti mizas pusē samīca, lai atdalītu sēkliņas. Pēc tam samaisa granātābola sēkliņas ar sarkano apelsīnu daiviņām un aplej ar citronu sulas-pūdercurkura maisījumu.
  3. Tiramisu sagriež četrās vienādās daļās un servē uz šķīvjiem ar sarkano apelsīnu-granātābolu salātiem. Dekorē ar piparmētrām un pistācijām.