Ruma un apelsīnu kokteilis 4 personām

Sastāvdaļas

  • Ledus gabaliņi
  • 16 cl ruma
  • 14 cl svaigi spiestas apelsīnu sulas
  • 2 cl laima sulas
  • 10 cl marakujas nektāra
  • 1 bioloģiski audzēts apelsīns
  • 4 zariņi rozmarīna
  • Muskatrieksts
  • Malts kanēlis

Pagatavošana

  1. Divos šeikeros iepilda ledus gabaliņus un pusi šķidro sastāvdaļu. Spēcīgi sakrata un sadala gatavo kokteili 4 glāzēs, kurās ir ledus gabaliņi.
  2. Apelsīnu sagriež plānās šķēlītēs un izdekorē katru glāzi ar 1 apelsīna šķēlīti un 1 rozmarīna zariņu.
  3. Uzrīvē nedaudz muskatrieksta un pirms pasniegšanas pārkaisa ar maltu kanēli.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkohola pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.